13/11

Jobb idag också förstås, kycklinggryta med bulgur stod på menyn och den gjorde jag två varianter på samt en vegansk på sojaprotein. Lite kul att fler och fler börjar upptäcka det vegetariska alternativet, många tar av bägge rätterna för att smaka och i många fall verkar de gilla det de äter - i början av terminen var det knappt någon åtgång alls på det vegetariska alternativet, men, som sagt, det börjar sakta men säkert vända nu :-)
 
En jättefin dag har vi haft här i Stockholmstrakten idag, solsken hela dagen, men - om man ska "klaga" på något - lite blåsigt. Baloo och jag kom iväg på en timslång promenad, tyvärr bara i typ villaområden och inte någon skog -  i de där vi brukar gå var det pölar redan innan senaste dygnets regn, så där lär vara insjöar nu.. Nå, vi fick ett trevligt möte med Baloos "tjejer" iallafall, det är två stycken jättesöta och snälla Golden Retrivers som vi då och då stöter på och gillandet är helt klart ömsesidigt :-)
 
Hemma har jag mest tagit det lugnt och umgåtts med först sonen Matte och sedan Rolle när han kom från jobbet, har ingen större pyssellust ikväll, så det blir nog mest datorhäng, lite wordfeudspelande och kanske Arge snickaren på femman vid åtta
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0