30/6

Idag har det inte varit mycket aktivitet här precis, men, det är väl det som är idén med semester, att man kan välja mellan aktivt liv eller slött, rätta mig om jag har fel..
 
Nå, det är ju inte så att jag inte klivit ur sängen eller så, men jag har varit så lat att jag inte ens har skruvat ihop det där skrivbordet jag pratade om igår ;-) Lite är det Mattes "fel" för han har inte bestämt sig för om han vill ha det i sitt rum eller inte ännu och det är så pass brett att det enklaste är om man skruvar ihop det i det rum där det ska stå, därför har jag avvaktat. Om han inte ska ha det får det stå i vardagsrummet tills jag hittar den sekretär jag vill ha.
 
Aktivt lyssnande har jag mest sysslat med idag, tre "sommar i P1" har jag lyssnat på, det sista av dem passade jag på att höra medan jag gick en promenad, så helt inaktiv har jag som sagt inte varit. Idag "utforskade" jag världen åt ormkärrshållet, hamnade i skogen (så ovanligt när det gäller mig) och hittade ett kärr fullt med grodyngel. Blev inga bilder som var tillräckligt bra, så ni får tro mig på mitt ord när jag säger att det vimlade av yngel, dryga centimetern långa och de flesta med utvecklade bakben.
 
På eftermiddagen hämtade jag upp mannen i mitt liv vid stationen när han kom från jobbet, sedan åkte vi bort till Kungens Kurva och tittade i nya köpcentret där. Det var Claes Ohlsson som var den egentliga anledningen till vårt besök, lite smågrejor blev inhandlade bara.
 
Sedan åkte vi hem hit en stund, det blev middag innan han åkte hem till sig
 
På kvällen har jag tagit mig ett lång-bad tillsammans med boken, läser fortfarande samma som i förra veckan (här går det inte raskt, trots att boken är jättebra!!) Den heter Innan floden tar oss och är skriven av Helena Thorfinn, som debuterar med den här boken.

29/6

Nu har jag varit ute på landet igen, därav dåligt bloggande. 
 
Åkte ut i fredags eftermiddag efter att mannen i mitt liv hade slutat på jobbet. Innan dess passade jag på att betala räkningar, en av dem var jag tvungen att åka och betala på banken, för det var för stor summa att betala via internetbanken. Knöligt förstås, men det är ju av säkerhetsskäl och förstås kundens säkerhet - tänk om det hade varit något fuffens och någon ville försnilla 400 000 från mitt konto, då hade jag inte blivit så glad när jag upptäckte att de var borta då jag behövde dem.. en räkning på nästan en halv mille är ju inte varje dag man har, så då kan man ju ta den på banken..
 
På landet har vi haft det lugnt och skönt - fast jobbat har vi ju som alltid förstås :-) Vi har tagit bort lång-gräs i diket och utmed körvägen  upp till vår tomt och rensat en massa ogräs, främt nässlor som det växte massor utav i hallonlandet.
Vi har klarat oss rätt bra från regn, men heller inte haft särskilt soligt eller varmt. Natten mellan lördag och söndag kom det massor av regn, men vi har kunnat vara ute i stort sett hela dagarna skönt nog.
 
På vägen hem nu ikväll råkade vi däremot ut för rena skyfallet mellan Uppsala och Arlanda, det gick inte att köra snabbare än 60 km/h på motorvägen, sikten var urusel och det var massor med vatten på vägbanan. Skönt nog var regnområdet väldigt lokalt, kanske någon mil brett bara, så vi kom skapligt snabbt ur det - och där var vägbanan helt torr!!
 
Innan jag kom hem till mig stannade jag till hos brorsan för att låna borrmaskinen och för att hämta ett skrivbord han ville bli av med, ska skruva ihop det i morgon tror jag :-)

26/6, 2

Sov till halv åtta i morse - skönt att slippa vakna redan halv sex varenda dag när man är ledig ;-)
 
Strax innan tio stack jag i väg till Kungens Kurva och Ikea för att byta ett felköp jag gjorde här om dagen, det var lite folk både i byten&återköp och senare i kassan när jag köpt rätt, så det gick snabbt.
 
När jag kom hem stod Matte och pratade i telefonen med en kille som han kommer få jobb av fram över :-D  Det är någon form av "grovarbete" på byggen han ska jobba med, typ ställningsbygge och sånt, så han behövde skaffa lite jobbarkläder för att komma igång. Därför blev det en andra runda bort till Kungens Kurva eftersom vi åkte bort till Jula och fixade det. Köpte både arbetsskor, handskar och byxor, sparade kvittot för firman får ju stå för de kostnaderna så småningom.
 
Väl hemma igen gick jag först till centrum och handlade mjölk och vit tråd sedan satte jag mig och sydde gardiner av tyget jag skickade efter här om dagen, paketet fick jag igår. Hur det ena paret blev kan du kika på i ett tidigare inlägg, de andra är rödrutiga och ligger nysydda och klara i linneskåpet för dem tänkte jag byta till runt jul ;-)
 
Eftermiddagen spenderades med mannen i mitt liv, det blev fika tillsammans, lite semesterfunderingar och middagslagning innan det var dags för honom att åka hem

26/6

nysydda gardiner sitter uppe o köket nu :-)












25/6

Vaknade sådär tidigt idag igen, typ vid halv sextiden - helt värdelöst när man är ledig och inte ska göra något särskilt..
Nå, strax efter sju gick jag upp eftersom jag inte kunde somna om. Satt vid datorn en bra stund, passade på att lyssna på gårdagens sommar i P1, med Johan Croneman, ett program i min smak! Ja, som du (om du har läst min blogg länge) märker så försöker jag lyssna på alla sommar i P1-program även denna sommar, tycker mycket om det för man får lyssna på så många olika personer och personligheter, inget program är det andra likt och nästan alla har ett bra och intressant program. Faktum är att jag bara har hört typ två, tre program som jag tyckt var rent tråkiga under de tre (eller är det fler ?) år som jag har lyssnat på samtliga och det är väl ett bra betyg?
 
Förutom att lyssna på podradion har jag dammsugit och umgåtts mycket med Mats, i stort sett hela dagen, det ör inte så vanligt trots att vi bor på samma adress ;-)
 
På eftermiddagen stack Matte iväg till stan och jag hade träff med mannen i mitt liv, det blev lite middagslagning ihop även idag, mycket trevligt :-)
 
 

24/6

Vaknade vid halv åtta i morse vilket ju är lite mer normalt när man är ledig - i går vaknade jag ju halv sex..
 
Efter frukost och en stund vid datorn stack jag iväg till Ikea. Ville kolla på sängbord, lampor, utemöbler och skohylla. Det enda jag fick med mig av de sakerna var skohyllan men, lite täcken, vinglas och annat hamnade i påsen hem ändå ;-) De andra sakerna kände jag att jag behöver fundera över lite till.
 
Hemma har jag skruvat ihop skohyllan, planterat om två blommor, hängt vid datorn, lyssnat på gårdagens sommar i P1 i podradion, spelat wordfeud umgåtts med mannen jag datear, även idag lagade vi middag ihop, vi har mycket trevligt under tiden :-)
 
Så småningom var det dags för honom att åka hem till sig, resten av kvällen har ägnats åt wordfeud och allsången, tycker Petra skötte sig fint, fast hon verkade lite nervös i början :-)

23/6

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag halv sex i morse och kunde inte somna om, halv sju gick jag upp.
Småpysslade med såna där tysta saker man kan göra utan att störa vare sig grannar eller den sovande sonen, men strax innan åtta då de öppnar stack jag iväg till Willy:s och veckohandlade, det var rätt tomt i affären så dags :-D
Väl hemma igen packade jag upp sakerna, sedan var det nästan dags att gå till tvättstugan, min tid startade klockan tio. Mycket tvätt hade jag idag, det blev fyra maskiner, med mycket lakan som jag sedan passade på att mangla, var klar med allt strax efter ett.
 
När tvätten var inlagd där den skulle vara åkte jag en tur till Farsta, var inne på Claes Ohlsson och handlade främst nya förlängningssladdar för mina gamla var ojordade nästan allihop och här har vi bara jordade uttag och då passar ju inte kontakterna. Lite andra grejor handlade jag också, kabelklämmor, plugg och en hammare  - börjar samla på mig lite verktyg nu ;-)
 
Mannen jag date:ar ringde och sa att han jobbat klart, så jag hämtade upp honom med bilen, sedan åkte vi hem. Mycket mysigt att träffas igen, det har vi ju inte gjort på flera dagar! Vi fikade, pratade om allt som varit i helgen och lagade middag ihop :-)
 
Så småningom var det dags för honom att åka hemåt, han ska ju upp och jobba i morgon. Min kväll spenderades med ett långt bad - härligt att ligga i badkaret, läsa och bara njuta! 

22/6

Hemma i stan igen efter en ovanligt kylslagen midsommarhelg som jag spenderat på landet tillsammans med mina föräldrar - Mats var med kompisar och mannen jag date:ar var på sitt håll tillsammans med sina släktingar.
 
Förutom att umgås med föräldrarna  och förstås ätit gott har jag jobbat lite i trädgården, städat ett av husen (gamla stugan), läst en massa och dammsugit ur bilen - mycket välbehövligt, det var inte gjort på bra länge så det var både grusigt och en massa damm och skräp kvar efter att jag använt bilen både som "sop-bil" och "flytt-bil" hela våren.

18/6

Gick upp vid sju i morse, eftersom jag skulle lmna in bilen klockan åtta, för bromsbyte. I väntan på att den skulle bli klar åkte jag hem. Passade på att leta upp lite gardinkappor till köket och annat på nätet (Ellos) som jag beställde. Vid elvatiden ringde de från verkstan och sa att bilen var klar så då åkte jag och hämtade den igen.
 
Väl hemma igen käkade jag lunch, sedan har jag bara "donat" här hemma, beställt ny tid för tvätt, städat, bytt plats på lite olika saker - allt fungerar ju inte med en gång när man flyttar, man måste känna in om saker och ting fått rätt plats eller om det blir bättre på något annat vis.
Ja, så mycket mer har väl inte hänt just idag, har slappat rätt mycket vid datorn och spelat bort en massa tid på Wordfeud - man har ju semester! :-D

17/6

Förmiddagen har spenderats med att skruva ihop möbler - Mats fortsatte med sin garderob och jag fixade min nya säng. Innan vi började åkte jag - vis av gårdagens erfarenheter - iväg och köpte ordentliga skruvmejslar, dyra var de, men de håller väl typ livet ut, så det får man väl stå ut med. Det var helt klart lättare att skruva med de nya än med de två gamla "ök" vi hade förut så jag tycker de var värda varenda krona ändå :-D
 
Så här ser sängen ut i färdigmonterat och bäddat skick :-)
 
 
 

16/6

Idag har jag gjort av med massor av pengar, har nämligen varit på Ikea och köpt mig en ny stor säng med alla tillbehör såsom bäddmadrass och skydd för resårmadrass och bäddmadrass, dessutom en ny bäddmadrass till Mats och en garderob, också till honom. Ja, sedan köpte vi nya gardinstänger, några nya gardiner till vardagsrummet, rullgardin till Mats, lite kuddar, påslakan, örngott...sammanlagt gjorde jag av med typ 11500 inne på Ikea och 800 på att få de stora sakerna hemkörda och inburna.
 
Förutom att handla allt detta har jag spenderat det mesta av dagen hemmavid, har umgåtts med mannen jag date:ar en stund, kollat på lite fotboll och påbörjat ihopskruvningen av möblerna när de väl kom strax efter åtta. Vi har undermåliga verktyg, så det tar sin tid, Mats garderob är väl nästan klar, vi har gjort själva stommen till den och lådorna, resten får vänta till i morgon för nu är vi uttröttade och vill gå i säng.

15/6

Har spenderat ytterligare en helg ute på landstället, härligt att vara där ute, även om vädret var lite si och så.
I fredags då vi kom ut dit hade det regnat lite. Klockan var närmare fem innan vi var ute, så vi fick ingen "nytta" gjord utan lagade bara middag , slappade och såg på tv.
 
På lördagen var det uppehåll, men blåste (enligt pappa som hört väderrapporten) 17 sekundmeter, nordlig vind, så det var inte precis "kortbyxeväder"
Nå, vi jobbade ganska hårt med gräsklippning - mycket mossa som gräsklipparna sjunker ner i, så man får putta på rätt bra emellanåt - så vi behövde inte frysa direkt. Runt tre timmar tog det oss två att klippa alla ytor, sedan var det "bara" kantkllippningen kvar och den fixade vi på eftermiddagen sedan vi varit till affären för att handla middagsmat bland annat.
 
I dag har vädret varit bättre, blåsten hade mojnat, men när det då och då kom en vind-il så var det fortfarande kyliga vindar. Idag har vi krattat en del för den ena gräsklipparen klipper inte så fint, utan lämnar långa strängar med gräs efter sig, sedan har vi rensat lite ogräs också.
Ett par timmars bara slappande hann vi också med innan mina föräldrar kom ut till landet för att hälsa på och bjuda på middag - de hade nämligen bröllopsdag idag och ville fira den tillsammans med oss. Vi gratulerade dem med ett fång rosor som vi köpt dagen innan då vi var och handlade. Efter maten packade vi ihop våra saker och åkte hemåt, mamma och pappa stannade en stund för att vattna blommor och så, sedan skulle de också åka hem till "stan" (Östhammar) igen.
 
Bilfärden gick bra, inte så himla mycket trafik faktiskt, var hemma igen strax innan halv sju på kvällen. Packade upp det jag haft med från landet, så småningom lagade Matte och jag lite mat, jag åt mest för sällskaps skull för jag hade ju redan ätit en festmåltid :-P

13/6

Tidig morgon för att vara ledig även idag eftersom jag hade tid i tvättstugan klockan sju. Tyckte det var lika bra att bli klar där så fort som möjligt, för så småningom ska vi ut till landet igen, min date och jag, han ska bara sluta jobba först. Det brukar bli ganska tidigt avslut på hans jobb på fredagar precis som på många andra arbetsplatser, folk vill ju gärna hem och fira helg :-) 
 
Förutom att tvätta så har det blivit lite pyssel hemmavid, har strukit en del kläder, packat sånt som ska med till landet, varit iväg och handlat lite och så där.
 
Ring nu nång gång då, så vi kommer iväg!

12/6

På min första lediga dag steg jag upp halv sju eftersom jag skulle lämna in bilen på service klockan åtta idag. När bilen var inlämnad tog jag bussen hem, med gång och restider tog det ungefär 45 minuter. 
 
Mesta tiden av förmiddagen har jag spenderat hemma, satt lite vid datorn annars pysslade jag med vardagssysslor, skruvade ner och gick till grovsoprummet med en förvaringsmöbel som jag kommit på att jag inte ville he också, sedan tog jag en kort promenad till centrum och köpte mjölk. Lite halvrisigt väder idag, blåsigt och stundtals kyliga vindar, lite sol har det varit ibland visserligen, men likamycket moln, regn och åska, verkligen blandat, med andra ord :-) 
 
Fram emot eftermiddagen åkte jag till Huddinge centrum en stund. Kikade i affärer och köpte ett par nya shorts. Sedan tog jag bussen vidare mot Masmo, där jag skulle hämta bilen. Sericen hade gått bra, men de hade sett att bromsbeläggen i fram på bilen var dåliga, så de behöver bytas. De hade dock inga inne, så vi la in en beställning på dem och bokade en återbesökstid i nästa vecka.
 
På vägen hem åkte jag förbi SEA Hund& Katt i Kungens Kurva för att (stöd)köpa en säck hundfoder till Baloo, turligt nog hade de extrapris på 12-kilos säckarna just nu, så jag behövde inte bli ruinerad.
 
Åkte hem en stund, Matte höll på med middagsbestyr när jag kom hem, vi käkade tacos idag
 
Efter middagen åkte jag till Patrik och Nelly på fika, Baloo blev jätteglad över att se mig <3, ja, det blev väl förresten Patrik och Nelly också ;-) Vid halv niotiden var det dags att styra kosan hemåt igen.
 
Nu ska jag slå på tv:n och kika en stund på fotboll innan sängen kallar - i morgon har jag tvättstugan klockan sju..

11/6, 3

Sista arbetsdagen har ju den uppmärksamme redan sett valda delar av i ett tidigare inlägg, vi har ätit en hel del på jobbet idag och det har bara varit "godsaker" :-P
Nå, vi lagade mat till fritids och till våra skick också, samt städade det som skulle städas, plus våra skåp, så lite nytta har vi förstås också gjort.
 
Så småningom - efter kramkalas -  så skiljdes alla för sommaren, 67 hela härliga dagar ligger framför de flesta av oss, bara två kollegor knegar på eftersom de har semestertjänst istället för uppehåll som vi andra.
 
Hemma var jag bara någon dryg timme, sedan tog jag tunnelbanan in till stan. På kvällen var det fackligt styrelsemöte som jag skulle gå på i egenskap av valberedare, men innan dess hade vi kalas för sektionens ordförande, som i dagarna fyller 60. Det var en massa folk som kom för att gratulera honom, med presenter, sång och hurra-rop, sedan bjöds det på smörgåstårta, mycket gott!
 
Efter allt firande började så småningom styrelsemötet och i vanlig ordning så slutade det klockan nio. Efter mötet firade jag sommarlovets början genom att gå och ta en öl och snacka bort en stund med valberedningens sammankallande, mycket trevligt! Var hemma igen vid halv elva ungefär

11/6,2

Min nya "hembygd", bakom de vita höghusen bor vi






11/6

Idag blir det mycket gott på jobbeträkmackor till lunch och sedan har vi fått två tårtor och en rulltårta att svulla i oss till fikat! :-p varför vi festar så hejdlöst kanske du undrar? Jo, för sedan tar vi SOMMARLOV!

10/6

Arbetsdagen har bestått i de vanliga sysslorna plus lite extra städning, det är ju snart sommarlov och två av kollegorna ska överta köket, då vill man ju att det ser "hyfsat" ut.
 
Idag kom nästa alla elever och åt samtidigt för högstadiet hade tidigarelagt sin lunch eftersom man gärna ville se den årliga fotbollsmatchen, niorna VS lärarna, sedan. Hur det gick i matchen har jag ingen som helst aning om, men det kanske man får reda på i morgon om man har tur :-)
 
Efter jobbet mötte jag upp med mannen jag date:ar, vi gick hem till mig en stund först, sedan tog vi bilen till  polishuset iFlemingsberg för att hämta ut mitt nya pass. Sedan åkte vi hem igen, lagade lite middagsmat innan det var dags för honom att åka hemåt igen. Jag gjorde honom sällskap en bit, passade på att handla lite mat och annat som var slut hemma.
 
Väl hemma igen packade jag upp, sedan har jag beställt ny tvättstuga, diskat och fått igång det trådlösa nätverket på mobilen, jag går från klarhet till klarhet :-D
 
Nu ska jag ta ett bad, sedan är det väl dags att lägga sig
 
 

9/6

Måndag igen, jobb förstås, men - trots en kvinn kort - så har dagen varit lugn eftersom mer än halva skolan var iväg på klassens-dag-utflykter, i stort sett hade vi bara lågstadiet "hemma"
 
Efter jobbet gick jag hem och hämtade bilen, sedan hämtade jag mannen jag date:ar vid en närbelägen station. Handlade lite matvaror när vi ändå var ute och for, sedan åkte vi hem till lägenheten.
 
Softade en stund, pratade och kollade via nätet på "allt om grävlingar" med tanke på nya "hyresgästen" på landet, sedan lagade vi middag. Strax efter sex var det dags att skiljas för ikväll.
 
Min sen-eftermiddag har jag använt till att få igång mailen, var tvungen att ringa support för att få lite nya koder för att kunna ta emot mail, sedan gick det inte att skicka märkte jag något senare, men det kunde inte support hjälpa mig med eftersom jag har ett annat konto än deras, men som tur är har jag en gullig storebror som kunde hjälpa mig via telefonen med detta, så nu ska väl allt funka hoppas jag :-D
 
 
 
 

8/6

En jättehärlig långhelg har forsat förbi - varför går tiden så snabbt på helgerna??
 
I fredags gick jag upp tidigt och hade tvättstugan - har ju ingen maskin hemma nu mer -  Tog det lugnt en stund och inväntade att nya mannen i mitt liv skulle ringa att han var klar med sina förehavanden innan vi kunde åka ut på landet, mitt på dagen åkte vi sedan och var ute på landet vid tresnåret.
 
På eftermiddagen njöt vi av att vara där ute igen, det var ju några veckor sedan, påbörjade lite rensning av jordgubbslandet som grott igen fullständigt, sedan tog vi kväller och lagade lite mat och kollade på tv.
 
På lördagsförmiddagen fortsatte vi med jordgubbslandet en stund och höll på med lite annat småpyssel. Fram på dagen åkte vi hem till mamma och pappa på en fika, de är just nu i Östhammar, de varierar sig lite, bor några dagar på landet och sedan i stan igen, bägge ställena behöver ju tillsyn och omsorg :-)
 
På väg från dem handlade vi lite, sedan gjorde vi middag.
Satt ute på altanen och åt och rätt som det var kom det fram en grävling under vårt hus!! Hen var helt "kolugn" kikade lite åt vårat håll, spatserade iväg och vek in i ett buskage. Det känns inte helt optimalt att ha en sån hyresgäst, men ganska häftigt ändå! :-D
 
Söndagen har spenderats utomhus, jag har fortsatt att rensa klart jordgubbslandet, min kärlek har kört trimmern runt rabatter och sånt, samt klippt en del gräs. Vi blev klara med våra jobb mitt på dagen och det var tur det, för sedan kom en riktig störtskur och efter det går det ju inte att klippa gräs. Nå, det var dags att packa ihop grejorna och åka mot den stora staden igen iallafall - inte för att någon av oss brann av iver att göra det, men jobba måste man ju, det gäller oss bägge två..
 
Hemma i stan var jag igen vid halv sextiden. Så måningom blev Matte och jag lite hungriga, han kom med förslaget att vi skulle göra lite tomatsoppa till middag, den blev jättegod trots att vi inte hade någon lök hemma.
 
...Tre arbetsdagar är det kvar innan sommarlovet, ska bli så skönt, så skönt

7/6

solen skiner, livet är gott





6/6

Nationaldagen startar för min del upp i husets fina tvättstuga :-)





Lite senare idag åker vi ut till landet

5/6

Efter en ganska stressig arbetsdag så gick jag hem och hämtade bilen för att åka och handla lite inför kväll och helg. Väl hemma slappade jag en stund, sedan gick jag till Hagsätra och mötte upp med brorsan för att åka och fira att hans ena dotter har tagit studenten idag :-)
Hemma hos Marie, festföremålets mamma,  blev vi bjudna på smörgåstårta och jag har haft en mycket trevlig kväll med ganla bekanta. 
 
Nu ska jag krypa i säng för i morgon har jag tvättstugan klockan sju - om jag lyckades boka den på rätt sätt vill säga..

4/6

Det gick skapligt lätt att komma upp ur bingen i morse trots den långa arbetsdagen igår, mot slutet av dagen kände jag dock av mina något korta ryggsluts-muskler igen (får stretcha lite till helt enkelt). Även idag jobbade jag över, fast bara en timme drygt, eftersom kollegan som egentligen skulle jobba på mellis vikarierade i annex-skolan. Nå, det var väl (?) sista övertiden den här terminen skulle jag tro, inte så många dagar kvar att jobba innan sommarlovet infinner sig!
 
Ett sms från bredbandsbolaget hade jag fått under dagen, paket med nya rautern fanns att hämta ut på posten, yes! Hämtade den innan jag gick hem men brydde mig inte om att öppna paketet utan drog iväg igen.
Först letade jag upp tvättstugan och bokade (tror jag, om jag lyckades...?) en tvättid till på fredag morgon, sedan stack jag till Huddinge och köpte lite vin som jag ska ta med ut till landet i helgen, därefter åkte jag och handlade lite mat.
 
Mats hade börjat med middagen när jag kom hem för han skulle iväg lite senare. Jag "föll in" och hjälpte till med dukning.
 
Matte hade börjat skaka igång internetet medan jag var borta, men lösenordet som vi fått per brev funkade inte, så när han hade stuckt iväg ringde jag support och fick det ordnat - skönt att kunna använda datorn igen, det är smidigare att surfa vid den än med min lilla mobil och Matte har varit "socialt handikappad" för han kör med en gammal lur utan uppkoppling..
 
Ja, så mycket mer än det och en dusch har jag inte hunnit idag, nu ska jag kolla klart nyheterna, sedan blir det sänggång
 
 

3/6

Idag har varit en riktig mastodont-dag, efter den vanliga arbwtsfagen stannade fem av oss kvar för att fixa mat till niornas bal på kvällen, så i stället för 8 timmars kneg blev det 14.5 timmar. Arbetet har gått bara bra, men man blir rätt trött både i knoppen och i kroppen av en så lång arbetsdag, för egen del tar det mest i ryggslutet, det känns som om musklerna drar ihop sig och blir en centimeter korta så jag ska ta och stretcha lite innan dusch och sänggång.

2/6

Måndag och jobb, idag var alla på plats vilket känns som en evighet sedan :-)
Jobbet gick därmed som en dans och det var ju bra eftersom jag skulle gå tidigare, redan vid halv ett, på grund av överlämningen av mitt gamla boende.
Allt gick bara bra hos mäklaren, men det tog nära nog en timme innan bankerna var klara med transaktionerna, det berodde på att det just nu är många som säljer och köper bostäder, så det var "kö" på banken.
Efter besöket hos mäklaren åkte jag och hämtade mannen jag date:ar och sedan åkte vi till polishuset i Flemingsberg för jag hade bokat ett besök för att göra nytt pass. Även detta gick bra och smidigt, får hämta mitt nya om en vecka drygt.
När vi var klara åkte vi hem och fikade, han stannade även på middag trevligt nog, sedan skjutsade jag honom till stationen.

Ett väldigt glädjande besked har jag fått idag, Patrik, min mellanson, ringde och berättade att han kommit in på en hett efterlängtad utbildning som startar i augusti, jag är så glad för han skull!


1/6

Kan inte bara jobba med att få i ordning allt så jag tog en liten promenad i det fina vädret, 45 minuter blev det och resulterade i en liten hemtrevnads-bukett





RSS 2.0