21/11
Idag serverade vi sjömansbiff på jobbet, perfekt mat, "alla" kan äta, eftersom det bara innehåller nötkött, potatis, lök och buljong, gott är det också! Enda "problemet" är att det tar tid att göra - köttet kryddade, stekte och kylde vi ner igår, idag skivades det en massa potatis (skönt nog är den fabriksskalad iallafall), sedan ska allt varvas i bleck och in i ugnen, helst 1.5 timme, så potatisen blir riktigt mjuk och fin. Min kokerskekollega gjorde 21 bleck, så det är den hel del jobb. Jag behövde bara göra fem till vegetarianerna. De fick förstås inte kött i sin, jag hade sojaprotein som jag kokte och kryddade igår.
Medan maten gonade sig i ugnen förberedde jag morgondagens käk, resten av dagen har jag jobbat i diskrummet tillsammans med en kollega. Stannade över mellis också eftersom det saknades personal.
Idag slapp jag gå ut med Baloo på eftermiddagen, skönt när man jobbat över och skönt att slippa det evigt strilande regnet.. Patrik hade vägarna förbi mitt på dagen och åkte hem och tog ut honom på en sväng :-)
Nä, nu ska iväg och lyfta lite skrot, body pump står på schemat! :-D
Kommentarer
Postat av: Nisse
Dom stackars vegitarianera då? Har ni lurat i dom att nötköttet är brända salladsblad😕
Svar:
Ingrid Lundgren
Postat av: veronica eriksson
Du skriver väldigt bra! :)
Svar:
Ingrid Lundgren
Trackback