14/2

Fredag och jobb förstås, en dag med två kvinn kort och hamburgare med bröd och andra tillbehör på menyn i en skolmåltid kan bara bli intensiv..

 

Jag "klarade mig" ganska bra trots allt för jag stod i diskplocken - de två stackare som jobbade ute i matsalarna hade det betydligt värre... :-(

 

Nå, så småningom var arbetsdagen slut.

 

Åkte hem och hämtade första lasset med bråte som skulle till återvinningscentralen, sedan blev det ytterligare två innan det fick vara nog med sopkörning för idag.

 

När Rolle kom från jobbet fick han uppdraget att "mörda" våra tre återstående fiskar, ingen av oss vill vara akvarieägare efter flytten, så det kan vi lika gärna göra oss av med redan nu. När fiskarna var avlivade tömde vi således akvariet och ställde ut det på gården så länge.

 

Lite mer småpulande blev det förstås, men vid halv åtta fick det vara nog för idag, tycker vi ligger med rätt bra faktiskt, ska nog hinna bli klara till söndag kväll ändå :-)

 

Kvällen har spenderats vid datorn, har lyssnat igenom en massa cd-skivor, kollat vilka jag vill spara och vilka som ska gå i soporna. Vet att det är "omodernt" med cd-skivor, men om man ändå har dem kan man ju lyssna på dem emellanåt tycker jag, i bilen till exempel.

 

Blir nog tidig sänggång ikväll, är rätt mör efter dagen och som sagt, i morgon fortsätter röjandet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0