15/2

Uj vad vi har jobbat här hemma idag, men fint blir det så det är det värt :-) Två lass sopor blev det till återvinningscentralen, mest säckar med "brännbart" och annat småplock, i morgon tar vi de stora grejorna på hyrd släpkärra.

 

Vi hade en massa bråte i förrådet på nedre plan, men nu är där bara saker som ska sparas, snyggt och prydligt uppstaplat och inställt på hylla - och vi fick plats med alla saker som samlats under trappan också, så där är det numera helt tömt :-D Tänk vad man samlar på sig under 24 år som vi bott här och helt otroligt att man samlar på rent skräp som man tror ska komma till användning eller som man tänker att man ska köra till tippen "sen".

 

Tvättstugan är också utröjd så gott det går, det ska nog kunna gå att ta skapliga bilder iallafall, men just tvättstugan är väl inget rum vi är stolta över, där inne har vi inte gjort ett skvatt på alla år vi bott här - förutom att använda det för tvätt förstås.

 

I morgon blir det - förutom några vändor till tippen - mest finlir och lite om-möblering, skönt att känna att man ligger med :-) Till middag fick det bli pizza-on line idag, tyckte vi kunde vara värda det efter allt slit.

 

Nu ska jag kolla lite nyheter och melodifestivalen, sedan blir det nog sängen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0