20/1

Måndag och jobb precis som vanligt. Idag hade vi kycklinggryta som huvudattraktion, en variation på den gjorde jag (mjölkfri) och en vegetarisk med ungefär samma kryddning fast på sojaprotein istället för kyckling.

 

Ganska mycket förberedelser till i morgon hade jag sedan, ska göra en grönsaksrisotto då så jag förberedde själva grönsakerna med ansning, kryddning och förstekning i ugnen, sedan städade jag snabbt min plats i köket eftersom jag på grund av personalbrist skulle hoppa som diskplockare under lunchrusningen. Det var ganska mycket att göra där inne, men när det var som stressigast kom husmor in och tog grovdisken skönt nog. Efter fikapausen plockade hon sedan disk medan jag städade resten av "mina" döksdomäner och tog ut soporna.

 

Åkte hem en stund efter jobbet, men jag behövde inte gå med Baloo idag för Rolle var tidig hem från jobbet och jag skulle iväg på valberedningsmöte - skönt att hinna sätta sig en stund innan det var dags att dra in till stan :-)

 

Idag hade vi tre intervjuer, de sista, så nu börjar själva arbetet med att få ihop ett förslag till styrelse. Strax efter åtta var vi klara för dagen, så jag hann med 20,31-tåget från centralen och var hemma strax efter nio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0