29/1, 2

Onsdag - veckan går i rasande fart, liksom månaden, hinner liksom inte med..?!

 

Jobb idag som vanligt, idag hade vi panerad fisk, potatis och filsås som huvudattraktion och som vegetariskt alternativ körde jag mina kidneybönsbiffar som jag kämpade så hårt med att få färdiga igår. Oljade in blecket innan jag värmde upp dem och de blev faktiskt inte så torra som jag befarat.

 

Medan biffarna värmde sig i ugnen passade jag på att städa personalrummet, ligger ju efter en del med sånt eftersom vi har haft personalbrist både förra och hela den här veckan, vissa saker får helt enkelt en lägre prioritet, men nu är det rent och fint igen :-)

 

Under lunchrusningen jobbade jag i diskplocken för 8:e dagen i rad. Idag hade mellanstadiet utflykt, så vi hade färre gäster, skönt nog. Lite turligt också, för mitt i diskrusningen var jag tvungen att åka till annex-skolan med mer fisk eftersom eleverna ätit mer än de borde. Visst det är positivt att de faktiskt gillar fisk, men trist när de äter (eller tar) mer än vad vi rekommenderar, det ställer en massa följdproblem liksom..

 

Efter fikat städade husmor diskrummet medan jag städade mina köksdomäner och tog ut soporna.

 

Åkte hem direkt efter jobbet och tog ut Baloo. Idag gick vi en riktigt rask promenad, den brukar ta nästan 1,5 timme i vanliga fall, idag tog vi den på en timme. Det blåste rätt kallt ute, men annars var det rätt skönt ute, tyckte till och med att jag skymtade solen en stund, men det kan ha varit en synvilla - den har lyst med sin frånvaro så pass länge nu att jag nästan slutat tro på dess existens.. :-/

 

Lite vanligt hushållsarbete blev det hemma, men till middag blev det bara veckans olika rester, jag åt upp det sista av sjömansbiffen från i lördags, den var lika god fortfarande ;-)

 

Nä, nu ska jag kolla Sveriges Mästerkock innan vovvenad och sänggående


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0