18/5

Har spenderat några underbara dagar på landet igen, därav bloggtorkan, har ingen vidare uppkoppling där ute.
 
Åkte ut i fredags eftermiddag, slapp de flesta köerna så vi var där vid halv fem ungefär. Mamma och pappa var också på landet. Jag hade gjort en lasagne som jag tog med mig, så det gick snabbt att fixa middag, alla glada och nöjda :-)
 
På lördagen blev det en del jobb, grävde kanter runt ett trädgårdsland och rensade ogräs, sedan var vi och handlade lite matvaror när vi väl bestämt oss för vad vi skulle ha denna helg :-)
 
I dag har det för min del mest blivit ogräsrensning med specialisering på maskrosor. Vi har haft toppenväder med sol, värme och lite vind på eftermiddagarna.
 
Idag var det dags att åka hem igen, inte för att jag ville lämna landet, men både lönejobb och flyttjobb måste skötas, dessutom har jag lovat att hjälpa Patrik med Baloo ett par dagar för Patrik har ännu mer fullt upp än jag just för tillfället.
 
På vägen hem åkte jag förbi hos Patrik och Nelly för att hämta upp Baloo och alla hans grejor. Han är för lustig Baloo, älskar verkligen att åka bil, man behöver bara nämna "åka bilen" så far han ut i hallen och vill iväg på en gång :-D
 
Väl hemma packade jag upp landetgrejorna och slängde på en maskin tvätt, annars har jag inte hunnit så mycket mer än att kolla mail och sånt. 
 
Nu blir det en liten dusch, sedan gå kvällsnad med Baloo, hänga tvätt och gå i säng

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0